måndag 21 oktober 2013

#HOUSEOFREDKEN 2013


På förmiddagen höll Redken en föreläsning/hårvisning osv. Där gästades Alexander Bard och ja, säg vad ni vill men vilket snille till gubbe. Hade föreställt mig att han skulle vara en surgubbe som hade tappat greppet om livet i sina färgglada kläder i tv-rutan varje fredag MEN så fel man kan ha. Väldigt smart, han tror på en framtid och inte att blicka bakåt.

När hela förmiddagen hade gått så gick vi och åt på ett jätte mysigt ställe på Östermalm för att sen röra oss till hotellet där vi skulle börja göra i ordning oss för en lång natt. Eventet var så bra planerat, god mat, mkt folk, drinkar och massa annat kul. Eventet hölls på ett annat hotell där alla möjliga överraskningar väntade. När klockan blev efter midnatt gick vi ut och fortsatte kvällen med dans och ännu mer drinkar, och hur den slutade? Jo tack, trycka korv ifrån pressbyrån har aldrig varit godare. Tack för en jätte rolig helg! Ja hade så kul, ja har sån tur att få ha kommit till er på Salong Johnas.  













Ja, och vem är den röda killen? haha, RED-KEN. Fullt med röda ken dockor över allt, så kul. Hissar upp och ner, post-it lappar överallt och massa överraskningar väntade i massa rum. Kollar igenom bilderna, finns ingen bild som visar hur proppfullt det faktiskt var. Frisörer ifrån hela Sverige! Ni kan ju gissa om det var smockat inne i rum 101? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar